Världsnaturfonden WWF söker en Kommunikatör/pressekreterare


Världsnaturfonden WWF söker nu en kommunikatör/pressekreterare till vårt pressteam som ingår i WWFs kommunikationsavdelning på tolv personer. Som kommunikatör arbetar du med WWFs hjärtefrågor – att bevara biologisk mångfald och att minska de ekologiska fotavtrycken (klimat), så att människor kan leva i harmoni med naturen. Du kommer att vara aktivt involverad i spännande projekt och kampanjer.

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Snarast
Stationeringsort: Solna, Ulriksdal

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26 november 2017.

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics